ORZ VERDE ORGANIC


Nikken considera ca cel mai bun mod de a ne hrani corpurile cu nutrientii de care au nevoie pentru o sanatate mai buna este cu produse naturale, organice si biodisponibile.  Suntem incantati sa prezentam noua versiune ecologica a unuia dintre cele mai populare produse Nikken, Jade GreenZymes.

Se spune ca iarba de orz ar fi fost folosita de vechii egipteni, romani si vikingi pentru beneficiile aduse sanatatii. Desigur, beneficiile ierbii de orz au fost recunoscute de mult timp de catre oamenii de stiinta si, ca urmare a 40 de ani de cercetari stiintifice, Jade GreenZymes organic reprezinta o combinatie reusita de stiinta si natura. 
Pentru a produce Jade GreenZymes organic, iarba de orz este recoltata atunci cand substantele nutritive sunt perfect dezvoltate. Aceste substante nutritive sunt apoi concentrate prin metode brevetate si totodata premiate, de stoarcere si uscare cu spray. Este folosit numai sucul ierbii deoarece acolo se gasesc majoritatea nutrientilor si este usor de absorbit In organism. 
Rezultatul consta intr-un supliment alimentar cu gust natural, curat si proaspat care poate fi savurat de intreaga familie in orice moment. Se amesteca cu apa rece sau cu racoritoarea preferata. Pentru o schimbare si ca nutritie suplimentara, se poate amesteca cu Ciaga sau Nutri5, sau pur si simplu se presara peste salate. 
INTREBARI SI RASPUNSURI, REFERITOARE LA ORZUL VERDE ORGANIC
I: Ce este Jade GreenZymes organic?
R: Jade GreenZymes contine 95% iarba tanara de orz, organica! Restul de 5% reprezinta maltodextrina organica, folosita pentru a ajuta la prevenirea oxidarii, mentinand astfel un gust proaspat si natural.
I: Cum s-a obtinut 95% iarba de orz?
R: Pentru a obtine versiunea organica a produsului Jade GreenZymes, am scos extractul de orz, pudra de kombu si guma de guar astfel Incat sa putem creste cantitatea de iarba de orz. Avand In vedere acest lucru, nu am avut nevoie de atat de multa maltodextrina, agentul de granulare folosit pentru aceste ingrediente. De asemenea, am trecut de la maltodextrina de porumb la cea de tapioca care reactioneaza Intr-un mod diferit - iar aceasta Inseamna ca nu mai este necesara o contitate atat de mare. Prin urmare, aceste mici trucuri ne-au permis sa crestem cantitatea de iarba de orz pana la 95%.
I: Ce Inseamna mai exact organic?
R: Organic, este un proces In crestere, puternic reglementat de catre guverne nationale si organizatii internationale. In primul rand, terenul utilizat trebuie sa fie certificat organic, ceea ce Inseamna In mod obisnuit ca pe acel teren In ultimii trei ani nu au fost folosite pesticide sau Ingrasaminte care nu au fost aprobate. Culturile organice sunt apoi crescute fara ajutorul pesticidelor sau a Ingrasamintelor neaprobate.
I: Cum este cultivat?
R: Iarba tanara de orz este recoltata atunci cand substantele nutritive sunt perfect dezvoltate si este apoi procesata la rece pentru a le conserva. Este folosit numai sucul ierbii deoarece acolo se gasesc toti nutrientii. Sucul este apoi uscat prin metoda de spray, astfel Incat pudra ce rezulta din acest proces Isi mentine toata bunatatea naturala a plantei.
I: Care sunt procedurile de control al calitatii pentru a verifica nivelele de radiatie?
R: Fiecare lot de iarba de orz este testat folosing un laborator independent din Japonia pentru iod -131, cesiu - 134 si Cesiu - 137. Solul si apa sunt testate de catre guvernul local. In plus, solul este testat si de catre producator si de agentiile externe. La sosirea In UE, produsul este din nou testat de catre un laborator independent In conformitate cu Regulamentul (UE) nr 297/2011 Inainte de a avea permisiunea de a fi pus In circulatie. Nikken testeaza de asemenea pudra la un laborator independent. Aceste testari intensive asigura In totalitate siguranta produsului.
In plus, fata de verificarile QC de mai sus, In fiecare an, ferma si producatorii sunt inspectati pentru a se asigura ca acestea sunt In conformitate cu reglementarile ecologice cele mai stricte.
I: Care sunt aceste reglementari?
R: Regulamentul (CE) nr 834/2007 si Regulamentul Comisiei (CE) nr 1235/2008. Unitatea de productie (ferma agricola) trebuie sa fie certificata ecologic de catre un organism care este recunoscut de UE. De asemenea, compania de fabricatie trebuie sa fie certificata organic pentru a putea sa importe In Europa (www.abcert.de ). In plus, depozitul nostru din Essen, Germania este certificat organic. Fiecare dintre acestea este inspectat anual pentru a se asigura ca se conformeaza reglementarilor ecologice impuse de UE. Pentru a dovedi ca Jade GreenZymes organic este conform acestor reglementari, suntem autorizati sa folosim pe ambalaj logo-ul ecologic al UE. Pe acesta puteti vedea numarul DE-OKO-006 care reprezinta codul specific ABCert.